Searching...
2012. december 16., vasárnap

Mi történt a héten? (4.)

Annak ellenére is, hogy blogunk életében fontos változást hoztak az elmúlt napok, mégis a számok alapján legrosszabb hetünkön vagyunk túl.


December 8-án megkezdődött a Képek tematikus oldalainak integrációja, egy közös név - a http://aranyfust.com cím alatt. A Facebook-oldalak változatlanul működnek, de a blog mostantól nem csak erdélyi hanem felvidéki, délvidéki és kárpátaljai témákat is kínál majd.


Az Erdelyikepek.blogspot.com cím továbbra is működik (és átirányít az új címre), de tekintettel arra, hogy a blog tartalma a jövőben a többi régió felé is nyit majd, fontosnak tartottuk, hogy egy új név alatt folytassuk a blogolást. (részletek: itt)

Ezen kívül csapatunk is bővült egy újabb taggal: Levente főképp Nagyváradról közöl majd érdekes képeket.




Bemutattuk még múlt vasárnap az Aranyfüst című egykori tévéműsor riportját is a szkíták kereszténységéről is. Papp Gábor professzor előadása itt érhető el.

Szóltunk még arról is, hogy Marosvásárhelyen jövő évtől egész napos magyar rádióadás lesz, és a szálak is összeértek: korábbi bejegyzéseinkben két olvasónk is rokonait vélte felfedezni. Erről is írtunk egy posztot: Amikor a szálak összeérnek címmel.

Ma pedig megemlékeztünk Kodály Zoltán 130. születésnapjáról is - egyebek mellett - és számunkra egyelőre ismeretlen hiba miatt leállt blogunk, aminek következtében a tervezettnél jóval előre kellett hoznunk új oldalunk elindítását (már ezt láthatod üzemben, de a korai indítás miatt még némileg félkész állapotban van - a szerk.).

Ugyancsak a héten jelzett nekünk kedves nyertesünk is: első nyereménykönyvünk célba ért! A fotót itt nézheted meg.


Nem volt tehát eseménytelen ez a hét sem, hiszen Facebook-oldalunkra e héten is számos új kép került fel, - - így egyebek mellett Horváthy Sára képe is a Hargitáról - ennek ellenére is a számok azt mutatják: Ti kedves olvasók nem vagytok kíváncsiak ránk. Az okát őszíntén szólva nem értjük, de bízunk a trend megváltozásában! :)


Aranyfust.com (ro)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!