Searching...
2012. december 8., szombat

Mi történt a héten? (3.)


Az elmúlt hét viszonylag csendes volt oldalainkon, így e heti összefoglalónk is rövidebb lesz a szokásosnál. Egy új sorozatot viszont elindítottunk a hét folyamán, és megvolt első nyereményjátékunk is.


A fenti képet kellett megosztania, és - oldalunkat lájkolnia - annak aki meg szerette volna nyerni Pomogáts Béla (szerk.): Erdélyi Irodalom - Nyugatról nézve című kötetét. Első játékunkat szerda kora reggel indítottuk útjára és csütörtök koraestig - a játék lezárásáig - éppen 200-an gondolták úgy, hogy részt vesznek benne.
A sorsolást Julcsi szerencsés keze döntötte el, aki egy kedves budapesti tagunk, Csikós Éva Mária nevét húzta ki a "kalapból", a kötet tehát hozzá kerül majd. Ez úton is gratulálunk neki!

Éppen egy hete, múlt szombaton köszönthettük 2.000. tagunkat az oldalon, s ezzel lassanként a "nagy" oldalok kategoriájába kezdünk felérni. Az elmúlt egy hét során ezt közel tizenöt százalékkal tudtuk növelni és számlálónkon már közel 2.300 lájkoló látható. Csak így tovább!


Szerdán útnak indítottam első félig fikciós félig valós momentumokkal operáló sorozatunkat. A (ro) elképzelt utazásai című sorozat első két részében (szerdán és pénteken) Lövétén "jártunk", melyhez Major Zoltán remek képei adták az alapot. A történet azonban nem ért véget, és a virtuális erdélyi, székelyföldi túra folytatódik majd Udvarhely felé a következő napokban.

Az első két részt itt találod:

ÁBEL SZÜLŐFÖLDJE - LÖVÉTE (1.)

 ÁBEL SZÜLŐFÖLDJE - LÖVÉTE (2.) BÚCSÚZÁS



Pénteken pedig felhívtam a figyelmet a közmédia által december 1-jén indított "Jónak lenni jó" című kezdeményezésre is, amely során különféle módokon lehet támogató a Böjte Csaba testvér által irányított Dévai Szent Ferenc Alapítványt.

S végül de nem utolsósorban fontos esemény volt hétfőn Facebook-oldalunkon, hogy egy képen bemutattuk a csíkszeredai Millennium-templomot, amely Makovecz Imre tervei alapján készült.


Ugyancsak hétfőn publikáltam azt a posztot is a blogban, amiben - videóval - a Brassó megyei Bodola kastélyairól tudhattunk meg érdekessségeket.

(ro) - Erdélyi Képek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!