Searching...
2012. december 29., szombat

Erdély-Naptár - 2013. január


Szinte már csak órák vannak hátra az újabb év kezdetéig, nálunk viszont már elérhető - a sokak által várt - 2013-as naptárunk első lapja. Virtuális Erdély-naptárunk januári oldala letölthető az Aranyfust.com oldalról.

Mint már megírtunk 2013-ra olyan havi naptárakat készítünk majd - reményeink szerint minden hónapra - amihez az általatok beküldött fotókat használjuk fel, és mindenki kedvére kiteheti háttérképnek a felvételeket

Továbbra is várjuk a naptárhoz az erdélyi képeket az aranyfust@outlook.com címre, vagy a Facebook.com/Erdelyikepek oldalra.  Kérjük mindenki írja oda, hogy melyik hónaphoz szeretné képét javasolni. Aztán a berékezett képek közül kiválasztjuk a szerintünk legmegfelelőbbet és az kerül rá a naptárra.

Most mivel a január már elkészült elsősorban és legsürgősebben februári képeket várunk,de már lehet küldeni a többi hónaphoz anyagot.

A januári naptár itt tölthető le, 16:9-es - széles - képernyőkhöz optimalizálva. Ha van ígény arra, hogy hagyományos 4:3-as monitorra is szeretnétek az anyagot, esetleg más felbontásban stb. kérjük ide a cikk alá a kommentbe írjátok meg nekünk.

Mivel ez az első ilyen jellegű próbálkozásunk így nyilván vannak gyerekbetegségei, kérjük azt nézzétek el nekünk, de várjuk az építő jellegű kritikákat is!

Aranyfust.com (ro)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!