Searching...
2012. december 2., vasárnap

Mi történt a héten? (2.)

Előző heti összefoglalónk megírása sem volt könnyű feladat: a mögöttünk levő hét viszont mégnagyobb kihívást jelentett ebből a szempontból. Rengeteg minden történt oldalainkon, így tehát a válogatás megint nem teleskörű.

Az egyik leglátványosabb elem kétség kívül - itt a blog tetején és Facebook-oldalunkon is látható - identünk téliesítése volt (keződképként is ez látható). Ági nyári fotóját cseréltük egy télies, havas verzióra, ahol továbbra is őt, oldalunk arcát láthatjátok a következő hónapokban ezzel e képpel.


S ha már oldalunknál tartunk: múlt vasárnap újabb adminnal is gyarapodott kis csapatunk. Betti, azon kívül, hogy remek posztokkal gyarapítja az oldalt - például: itt, vagy itt - első közös sikerünk emblémájaként a Ti voksaitoknak is köszönhetően bejuthatott a PSZF-Gólyabál szépségkirálynő-jelöltjei közé. Ott is remekül szerepelt az egykoron máramarosszigeti lány.
A képen a versenyfotó.


Julcsi is igyekezett kitenni magáért ezen a héten is: többek közt posztolt egy gyünyörű és díjnyertes székelyföldi fát, és képes beszámolót hozott Nektek a néhány napja megrenezett Székely-est-ről is, ahol ő képviselte az Erdélyi Képeket Kerepesen.

Réka is posztolt nekünk ezen a héten is - no és szülinapját is megünnepeltük - e héten székely nyelvleckéket, és szép udvarhelyi tájat is posztolt Nektek.


Én pedig - Robi - egyebek mellett készítettem a beküldött képeitekből egy posztot az Ezerarcú Kolozsvárról, 


és bemutattam mások mellett Nagy Zoltán Ferenc remek fotóit az Retyezátról is.


Készítettem még a héten egy összeállítást a december 1-jei gyulafehérvári népgyűlés kapcsán is.

Végül, de nem utolsó sorban pedig tegnap délután 2.000 fölé emelkedett követőink száma a Facebookon is, ezuttal is köszönjük Nektek! Szűk három hónap alatt, ez nagy eredménynek tűnik.

Ez volt tehát nagy vonalakban - és tényleg csak nagy vonalakban - az elmúlt hét krónikája. Jövő héten alighanem méghosszabbra nyúlik majd ez a visszatekintő: brassó-vidéki kastélysorsokról bizonyosan lesz maj szó benne...

Erdélyi Képek (ro)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!