Searching...
2013. január 19., szombat

Van-e élet a Facebook után?



Gondoltatok már arra, hogy mi történne akkor, ha arra ébrednétek egyik reggel, hogy nincs többé Facebook? Miként találnátok meg számos barátot, ismerőst akinek csak a Facebook-oldalát ismeritek? Mi például több száz képünket vesztenénk el. Mit tegyünk, ha ez megtörténik?
Az Aranyfust.com blog tematikus Facebook-oldalain tavaly ősz óta most már több száz erdélyi, felvidéki, és egyéb tájegységből származó fotó tünne el, ha egyik nap arra ébrednénk, hogy a facebook.com címen "az oldal nem található".


És hát miképp is lehet megtaláni azokat a barátokat - netán pasi- vagy barátnő "jelölteket" - akiknek még se a címét, se a telefonszámát nem ismerjük egy ilyen történés után, azt majd a jövő eldönti, ha netán bekövetkezne.




Egy viszont biztos: ha esetleg nem lenne többé Facebook - ami most elég abszurd, de koránt sem lehetetlen feltevés - akkor is ránk (és képeinkre) találhattok ha a

http:://aranyfust.com 

címre (tehát ide, ahol most is olvastok) kattintotok.


És, hogy képeink biztos megmaradjanak - és némiképp rendszerezzük is őket - mostantól a legjobbnak ítélt Facebook-os képek egy része itt is megtalálható lesz!

Addig is míg ezeket elkezdjük posztolni, íme néhány a legjobb blogos posztjaink közül időtöltés gyanánt:






A rejtelmes retyezát - fotógalériával











Elképzelt utazás-sorozatunk: Lövéte, Szentegyháza





  A hófödte Hargita




Elfeledett hősök - Komárom, 1919



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!