Searching...
2012. október 22., hétfő

A Mizu és a Fészbuk erdélyi módra (3 videó)


A székely ember találékony. Ezt mindig is tudtuk. Nincs ez másként a modern dolgok kapcsán sem, így hát nem csak szekerekről és favágásról szóló viccekkel lehet jól szórakozni a jó székelyek kapcsán. Most két igazán remek videó következik.


Sokat gondolkodtam rajta, hogy ide való-e Flour Tomi (ő a mostani tinik bálványa, ezek szerint Székelyföldön is) "Mizu" című száma, hiszen ez mégiscsak egy erdélyi értékeket felmutató oldal kíván lenni ugye.  Aztán arra jutottam, hogy igen, mert a székely srácok által kreált paródia-videó - ami ezen poszt tárgya - talán-talán jobb, érdekesebb is mint az eredeti. 

Szerintem nagyon jól megfogták a dolog lényegét a készítők. Nézzétek csak:  A rend kedvéért itt az eredeti is, ha valaki ne ismerné:És hát itt egy profi csapat is, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, akik az erdélyi Fészbúkról beszélnek az alábbi felvételen:No és persze nem maradhatnak el a szekeres, favágós (és egyéb) székely viccek sem: ha ilyesmit olvasnál akkor kattints ide, és az Öreg Székely szívesen mesél neked. :)

Erdélyi Képek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!