Searching...
2012. november 6., kedd

Az Én Erdélyem 1.: Vera képei - Kolozsvár, Vásárhely

Elkezdjük feldolgozni a számos hozzánk érkező levelet, és bemutatni nektek: először Vera fotóit mutatjuk meg. Várjuk a Te képeideit és erdélyi élményeidet is az erdelyikepek@outlook.com címre.
Vera (34) anyaországi olvasónk nemrégiben járt Erdélyben, immáron többedszer. Szeretett vidékeit lencsevégre is kapta, melyek közül néhányat megosztott velünk is.


- Egészen hihetetlen érzés volt, mikor megláttam Kolozsvár főterét - kezdi levelét olvasónk. Majd úgy folytatja: - Számomra Erdély nem csupán egy az átlagos helyek közül, amiket láthatunk a világban, hanem a legfontosabb és a legnagyobb élmény is.Marosvásárhelyen már többször is voltam, de mindig meghatározó élmény számomra a székely anyavárost látni. 


Fontos, hogy otthonosan mozogjunk a Kárpát-medencében, függetlenül attól, hogy mely szegletében élünk. - írja Vera - Ezért küldtem el nektek ezeket a képeket, és később majd küldök továbbiakat is. Sok szerencsét kívánok az oldalhoz. A képek idén nyáron készültek. Üdv. VeraVárjuk a Te élményeidet, képeidet is akár nyaraltál,akár ott élsz: aranyfust@outlook.comErdélyi Képek / Robi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!