Searching...
  • Barót, Erdővidék (fotók)
    Barót, Erdővidék (fotók)

  • Ezerarcú Kolozsvár (fotók)
    Ezerarcú Kolozsvár (fotók)

  •  Erdélyben Otthon - videó
    Erdélyben Otthon - videó

  • Béla képei Székelyföldről (fotók)
    Béla képei Székelyföldről (fotók)

2013. január 18., péntek

Hogy készül a narancsos csirkecomb? (fotóval)



Hozzávalók: 1 nagyobb hagyma, 4 evőkanál ketchup, 4 evőkanál mustár, 4 evőkanál víz, 4 cikk fokhagyma apróra vágva, 3-4 evőkanál szója szósz, só, bors, 1 picurka csipős paprika apróra vágva, 1 nagy narancs leve, 1 narancs, 2 csirkecomb (alsó-felső)
Gyártás menete: Összekevertem a ketchupot, mustárt, vizet, apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, csípőspaprikát, narancslét és szójaszószt, félretettem. A csirkét előfőztem kb 5 percig csak úgy simán vízben semmi nélkül, félretettem azt is.
Egy jénai tál aljára szórtam az apró kockára vágott hagymát, rátettem a combokat bőrrel lefele, erre öntöttem a bekevert narancslés löttyöt, lefödtem alufóliával s ment be a sütőbe. Kb. 15-20 perc után 1 nagy narancsot felkarikáztam, kivettem a sütőböl a jénait, levettem az alufóliát, a csirkecombokat megfordítottam (bőrével felfele), s a narancskarikákat ráügyeskedtem, vissza a lerbe 5-10 percre s kész. Tálaláskor a sült narancskarikát alulra tettem, rá a combot s a szószt visszakentem a tetejére (ezért van a képen felül szósz). Rizzsel ettük.

Jó étvágyat!

Manka - Tsigareceptek.blogspot.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.

 
Back to top!